escapada e-rutes

En col·laboració amb el Consell Comarcal de la Seva, des de l’Hotel Pinxo podreu viure l’experiència de les e-Rutes, itineraris multimèdia guiats per GPS que us permetran descobrir i interpretar els secrets de la comarca de la Selva a través d’una experiència interactiva mitjançant una PDA.

A  / D: Allotjament i esmorzar

M / P: Mitja pensió

Els preus són per persona

50% de descompte per a nens de fins a 8 anys

paquet 1 nit

paquet 2 nits

A  / D

38

76

M / P

49

98

tarifes

Una mirada diferent sobre la Selva que us portarà pel patrimoni, pels racons i per la història de la comarca de la mà de personatges singulars. A l’Hotel Pinxo Podreu adquirir els tiquets per poder participar a les següents e-rutes:

 

Assetjats (Hostalric). Acompanyats de la mà del coronel Estrada podreu descobrir els racons d'Hostalric i la seva fortalesa en ple setge de la guerra del Francès.

 

La porta de l'Infern (Sils). Una llegenda diu que a l’Estany de Sils hi ha la porta de l’infern. Un pagès de Tordera de nom Pere Porter, seguint les indicacions del dimoni, la va trobar...

 

El gran secret (Breda). Breda acumula prop d’un miler d’anys de tradició terrissaire que l’ha fet coneguda arreu. Us convidem a iniciar-vos en el saber mil·lenari d’aquesta tradició.

Hotel Pinxo c/Hospital, 1 - 17430 Santa Coloma de Farners (Girona)

Telèfon: 972 840124 - Fax: 972 877863

política de cookies