Gaudeix de l’entorn a peu o en bici

L’Hotel Pinxo és punt de sortida de nombroses rutes de senderisme i BTT, aptes per a tots els nivells. Des de caminades per a tota la família fins a rutes més exigents que recorren les muntanyes de les Guilleries i el Montseny.

No us perdeu la ruta de les 10 ermites, perfectament senyalitzada, i que permet conèixer a peu o en bicicleta tot un seguit d’esglesioles romàniques ubicades en racons d’una gran bellesa

Rutes a peu

Ruta de l’aigua i el rocar

Petites rutes per fer passejant amb tota la familia. La ruta de l’aigua discorre vora la riera, des del Magma fins la Gorga d’en Vilà, passant pel Parc de Sant Salvador. A les rutes del rocar podreu  seguir diversos itineraris enmig d’impressionants formacions granítiques que ofereixen unes magnifiques vistes de la plana de la Selva.

Nivell mitjà-baix (<2:00h)

Ermita i castell

Ruta en què en poc més d’una hora des de l’hotel arribareu al paratge de Farners, on hi trobareu l’ermita i el Castell, restaurant recentment. Des de dalt de la torre podreu gaudir d’unes vistes espectaculars.

Nivell mitjà-baix (<2:00h)

Sant Pere Cercada

Ruta amb la que podreu conèixer les ermites romàniques de Farners, Sant Pere Cercada i Santa Victòria de Sauleda, i endinsar-vos en els boscos de les Guilleries,  amb vistes espectaculars de la Costa Brava, el Montseny i els Pirineus.

Nivell mitjà-alt (5:30h)

Passejades en bici

(a l’Hotel Pinxo disposem de bicicletes a disposició dels clients)

Parc de Sant Salvador – Balneari

Des del Parc de Sant Salvador podreu passejar en bicicleta fins el Balneari i la Font Picant, seguint el curs de la riera i en un itinerari totalment pla, apte per fer amb tota la familia.

Nivell baix (5 km)

Sta. Coloma – Riudarenes – Sta. Coloma

Ruta tranquila d’uns 15 km de recorregut que recorre paratges típics de de la Plana de la Selva, i que es pot fer amb familia en poc més d’una hora. El tram segueix el traçat de la ruta dels Segadors, i  està senyalitzat amb marques blanques i blaves.

Nivell baix (15 km)

Sta. Coloma – Estanys de Sils – Sta. Coloma

Ruta amb un recorregut de gairebé 28 km,  passa per Riudarenes i ens porta fins els Estanys de Sils,  un espai natural protegit i que es pot recorrer en bicicleta. La tornada es fa per Vallcanera.

Nivell mitjà-baix (28 km)